In Control stuurt je zelfstandig en veilig de weg op

Het autorijbewijs geeft je vrijheid voor de rest van jouw leven. Ik sta voor je klaar vanaf de eerste rijles, totdat het rijbewijs behaald is.

Even voorstellen​

Johan Wismeijer​

Ik ben Johan en sinds 2018 rijinstructeur. De eerste 4 jaar in samenwerking met Frank-Jan, aan wie ik een goede mentor heb gehad. Vanaf 1 december 2022 is Frank-Jan een nieuwe uitdaging aangegaan en heb ik de rijschool overgenomen. 

In mijn werk als rijinstructeur vind ik persoonlijke aandacht en begeleiding op maat heel erg belangrijk. Ik wil dat jij na de rijopleiding goed examen kunt doen. Maar nog belangrijker is, dat je veilig in het verkeer bent én je veilig voelt. Ik ga ervoor om jou ‘in control’ auto te kunnen laten rijden.

Waarom Rijschool In Control?

Je bent geen nummer

Persoonlijk contact vind ik belangrijk. Ik sta voor je klaar vanaf je eerste rijles, totdat het rijbewijs behaald is en verder waar nodig.

Zelfstandig en veilig rijden

Ik vind het belangrijk dat je na de rijopleiding goed examen kunt doen. Maar nog belangrijker is, dat je veilig in het verkeer bent én je veilig voelt. Dat jij ‘in control’ bent is het doel.

Alles op
maat

De lessen zijn afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en vaardigheden. Ik wil het beste uit jou halen en dat je leert om zelfstandig auto te rijden.