In Control Lespakket

Je autorijbewijs halen is een belangrijke gebeurtenis. Vanaf dat moment ben je niet meer afhankelijk van je fiets, het OV of anderen. Wil je starten met je rijopleiding? Bekijk dan het lespakket.

Ben je klaar voor je eerste rijles?

Wil je starten met je rijopleiding in Breda? Om jou succesvol te begeleiden naar het praktijkexamen, zijn de lessen afgestemd op je persoonlijke behoeften en vaardigheden.

Direct starten vanaf 16,5 jaar​

Wil jij ook al op je 17e je rijbewijs hebben? Je mag met rijlessen beginnen vanaf het moment dat je 16.5 bent.

Vrijblijvende kostenindicatie​

Tijdens de gratis proefles, maak je kennis met de instructeur en ontvang je een vrijblijvende kostenindicatie.

Makkelijk lessen plannen​

Via de rijbewijsapp heb je altijd inzicht in je rijopleiding. Daarnaast kun je zelf je lessen inplannen, gemakkelijk wijzigen of annuleren.

Moderne lesauto

Je lest in een nieuwe Volkswagen Golf 8 met ingebouwde navigatie, stoelverwarming en cruise-control.

In 4 Stappen je rijbewijs halen.

Stap 1 – Doe een proefles

Start met een proefles en maak kennis met de rijinstructeur. Je krijgt een inschatting over het aantal rijlessen dat je nodig hebt en wat het beste bij jou past. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Stap 2 – Start met lessen​

Zodra je start met je autorijlessen, doorloop je een lesprogramma wat is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en vaardigheden. Ik wil het beste uit jou halen en je leren om zelfstandig auto te rijden.

Stap 3 – Haal je theorie​

Ter voorbereiding op je theorie-examen biedt In Control je de mogelijkheid om dit online te oefenen. In samenwerking met Vekabest worden er verschillende trainingen aangeboden. Deze trainingen kan je online bestellen.

Stap 4 – Doe je praktijkexamen​

Het is zo ver, je mag op voor het praktijkexamen! Het praktijkexamen duurt ongeveer 55 minuten en alle facetten van het auto rijden komen aan bod. Het kan niet helemaal foutloos, het gaat om het totaalbeeld.

Lespakket

Elke leerling is anders. Vraag daarom altijd eerst een proefles aan, zodat we samen kunnen bepalen wat het beste bij jou past.

Instap Pakket

1045
  • 20 Rijlessen
  • (1 Rijles gratis t.o.v. losse lessen)
  •  

Losse lessen

55
  • Vul je instap pakket aan
  • Benodigde lessen in overleg
  • Gemiddeld 40-45 lesuren

Toetsen/Examens

...
  • Tussentijdse toets: € 250
  • Praktijkexamen: € 275
  • Faalangstexamen: € 325

Over Rijschool In Control

Je autorijbewijs halen is een belangrijke gebeurtenis. Daarom worden de lessen afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en vaardigheden. Bij In Control ben je geen nummer. Ik sta voor je klaar vanaf je eerste rijles, totdat het rijbewijs behaald is. Ben je op zoek naar een professionele en gezellige rijschool in Breda?

Wat de leerlingen zeggen

De afgelopen maanden rijles gehad van Johan en ik had niet blijer kunnen zijn met het verloop van de lessen. Johan blijft rustig in de auto, laat je vooral zelf nadenken en zorgt voor een gemoedelijke sfeer.

Michael Gort

Laat een review achter:

...

Veel gestelde vragen?

Een les duurt 50 minuten.

Dit is per persoon verschillend, maar gemiddeld zijn er tussen de 40 en 45 lessen (50min) nodig. Tijdens de proefles wordt er een inschatting gemaakt van het aantal lessen dat jij nodig hebt.

Bij voorkeur betaal je bij aanvang de totale pakketprijs. Het is in overleg ook mogelijk het pakket in 2 termijnen te betalen.

  • Bij aanvang de helft en na les 10 het restbedrag.
De rijles begint bij jou voor de deur, vanaf de eerste minuut zit je zelf achter het stuur. Mocht je een keer op school of op je werk opgehaald willen worden is dit ook mogelijk.

Geef dit zo snel mogelijk door, zodat op dat tijdstip een andere leerling een rijles kan inplannen. Als je minimaal 48 uur van tevoren doorgeeft dat je niet kan, wordt de les niet doorberekend.

Je plant zelf jouw rijlessen in via de rijbewijsapp. Vooruitplannen kan zover als je zelf wilt. Na het inplannen ontvang je automatisch een mail met daarin de gemaakte afspraken. Vooraf aan de les krijg je nog een pushbericht, zodat je weet wanneer de rijles begint. 

Een tussentijdse toets is een proefexamen dat plaatsvindt als je op ongeveer 75% van je rijopleiding bent. Na deze toets weet je beter wat je kunt verwachten tijdens het praktijkexamen. De examinator vertelt je wat goed gaat en wat je nog kan verbeteren. Tijdens de tussentijdse toets kun je een vrijstelling verdienen voor bijzondere verrichtingen, zoals parkeren en omkeren. Als je deze vrijstelling haalt, hoef je de verrichtingen niet meer te doen op het eerste praktijkexamen. 

Het praktijkexamen duurt circa 55 minuten, inclusief een voor- en nabespreking. De rit zelf duurt ongeveer 35 minuten. Vijftien minuten hiervan rijd je op navigatie. Daarnaast worden er twee bijzondere verrichtingen getoetst (*zonder vrijstelling). Het CBR ziet graag dat je veilig, vlot en zelfstandig deelneemt aan het verkeer. Alle facetten van het auto rijden komen aan bod. Het kan niet helemaal foutloos, het gaat om het totaalbeeld.

Heb je nog vragen?

Bel of WhatsApp +31 613672214  of stuur een email naar info@rijschool-incontrol.nl. Johan neemt zo snel mogelijk contact met je op.