Over ons
16134
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16134,bridge-core-2.0.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-20.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
WIE IS RIJSCHOOL IN CONTROL?
Frank-Jan Oorthuijs

“Ik ben Frank-Jan Oorthuijs. Sinds 2006 geef ik rijles in de auto. In de eerste 5,5 jaar heb ik ervaring opgedaan in 2 grotere rijscholen. In 2012 heb ik de stap gezet om zelf een rijschool te starten, om zo mijn eigen ideeën en idealen te kunnen verwezenlijken. Graag neem ik de tijd voor jou om vanaf de proefles tot aan het examen je te leren kennen en daarop de lestechniek aan te passen. Op deze manier komen we zo snel en goed mogelijk tot het gewenste resultaat. Ik mag wel zeggen dat deze aanpak werkt, en dat steeds meer kandidaten ons weten te vinden.”

Neem contact op via +31 6 23581566 of frank-jan@rijschool-incontrol.nl.

Johan Wismeijer

“Ik ben Johan Wismeijer, en sinds 2018 de collega van Frank-Jan. Ik ben 10 jaar accountmanager geweest, en vorig jaar werd het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Waarom rij instructeur? Mijn grootste drijfveer is jou wat kunnen leren en meegeven voor de toekomst! Persoonlijke aandacht en begeleiding op maat vind ik heel belangrijk. Om die reden ben ik een samenwerking met Frank-Jan aangegaan. Wij kennen elkaar al jaren en weten precies wat we aan elkaar hebben. Wij gaan ervoor om jou ‘In Control’ auto te kunnen laten rijden!”

Neem contact op via +31 6 13672214 of johan@rijschool-incontrol.nl.

WAAROM RIJSCHOOL IN CONTROL?
Zelfstandig en veilig rijden

Wij vinden het heel belangrijk dat je na je rijopleiding niet alleen goed examen kan doen, maar ook dat je je veilig voelt in het verkeer. Dat jij In Control bent is voor ons het doel.

Bij ons ben je geen nummer

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. We staan klaar vanaf je eerste rit achter het stuur, totdat het rijbewijs behaald is en verder wanneer dat nodig is.

Alles op maat

De lessen zijn afgestemd op je persoonlijke behoefte en vaardigheden. We vinden het heel belangrijk dat we het meeste uit jou halen en dat je leert zelfstandig te rijden.

WAT ONZE STUDENTEN ZEGGEN