Onze lespakketten
Start met je eerste les!

Je autorijbewijs halen is een belangrijk moment. Je bent niet meer alleen afhankelijk van je fiets, het OV of anderen. Wil je starten met je rijopleiding? Bekijk dan onze lespakketten.

Ben je klaar voor je eerste rijles?

Wil je starten met je rijopleiding in Breda of omgeving? Om jou succesvol te begeleiden naar het praktijkexamen, zijn de lessen afgestemd op je persoonlijke behoefte en vaardigheden.

Direct starten vanaf 16,5 jaar​

Wil jij ook al op je 17e je rijbewijs hebben? Je mag met rijlessen beginnen vanaf het moment dat je 16.5 bent.

Vrijblijvende kostenindicatie​

Tijdens de gratis proefles, maak je kennis met je instructeur en ontvang je een vrijblijvende kostenindicatie.

Makkelijk lessen plannen​

Via onze rijbewijs app heb je altijd inzicht in je rijopleiding. Daarnaast kun je zelf je lessen inplannen, gemakkelijk wijzigen of annuleren.

Uitsluitend nieuwe lesauto's​

Je lest in een moderne lesauto (Audi A3 of Volkswagen Golf) met ingebouwde navigatie, stoelverwarming en cruise-control.

In 4 Stappen je rijbewijs halen.

Stap 1 – Doe een proefles

Begin met een proefles en maak kennis met je rijinstructeur. Je krijg advies over het aantal rijlessen dat je nodig hebt en welk lespakket hierbij past op basis van je rijvaardigheid. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Stap 2 – Start met lessen​

Als je start met je autorijlessen, doorloop je een uniek lesprogramma, afgestemd op je persoonlijke behoefte en vaardigheden. We vinden het heel belangrijk dat we het meeste uit jou halen en dat je leert zelfstandig te rijden.

Stap 3 – Haal je theorie​

Ter voorbereiding op je theorie-examen bieden we je de mogelijkheid om dit online te oefenen. In samenwerking met Vekabest kun je kiezen voor 7,5 uur of 15 uur training. Deze training kun je bij ons aanvragen of direct online bestellen.

Stap 4 – Doe je praktijkexamen​

Het is zo ver, je mag op voor het praktijkexamen! Het praktijkexamen duurt ongeveer 55 minuten en alle facetten van het auto rijden komen aan bod. Het hoeft niet helemaal foutloos, het gaat om het totaalbeeld.

Onze rijlespakketten

Elke leerling is anders. Vraag daarom altijd eerst een proefles aan, zodat we samen kunnen bepalen welk pakket het beste bij jou past.

Basis Pakket

Direct goed van start!
1595
 • 30 Rijlessen
 • Incl. praktijkexamen
 •  
 •  

Basis Pakket Plus

Als je meer zekerheid wilt.
1895
 • 30 rijlessen
 • Incl. tussentijdse toets (TTT)
 • Incl. praktijkexamen
 • Incl. evt. herexamen
Meest gekozen

Spoed Pakket

Super snel je rijbewijs halen.
1895
 • 35 rijlessen
 • Incl. praktijkexamen
 • Direct starten
 • 2 – 4 lessen per dag

Heb je extra lessen nodig voor dat je examen doet? De pakketten zijn natuurlijk voordeliger, maar alle onderdelen (lessen, TTT en praktijkexamen) zijn ook apart beschikbaar.

1 Rijles: € 49,00

Praktijkexamen: € 247,50

Tussentijdse toets (TTT): € 197,50

Faalangst examen: € 295

BNOR: € 275

Over Rijschool In Control

Je autorijbewijs halen is een belangrijk moment. Daarom zijn de lessen afgestemd op jouw persoonlijke behoefte en vaardigheden. Bij ons ben je geen nummer. Wij staan klaar voor jou vanaf je eerste rit achter het stuur, totdat het rijbewijs behaald is en verder wanneer dat nodig is. Ben je op zoek naar een moderne en gezellige rijschool in Breda, Oosterhout en omgeving? Wij kijken ernaar uit om jou te leren kennen.

Wat onze studenten zeggen

De afgelopen maanden rijles gehad van Johan en ik had niet blijer kunnen zijn met het verloop van de lessen. Johan blijft rustig in de auto, laat je vooral zelf nadenken en zorgt voor een gemoedelijke sfeer.

Michael Gort

TOP instructeur en iedereen aan te raden. Frank-jan bedankt voor jouw kennis en de manier van les geven en geduld voor mijn twee dochters en schoonzoon. Mede door jou zijn ze allemaal in 1 keer geslaagd.

Marco Struijs

Veel gestelde vragen?

Een les duurt 50 minuten.

Dit is per persoon verschillend, maar gemiddeld zijn er tussen de 38 en 45 lessen (50min) nodig. Tijdens de proefles wordt er een inschatting gemaakt van het aantal lessen dat jij persoonlijk nodig zult hebben.

Het pakket mag in één keer betaald worden, maar in overleg kan dit ook in 2 of 3 delen.

De rijles begint bij jou voor de deur, vanaf de eerste minuut zit je zelf achter het stuur. Mocht je een keer op school of op je werk opgehaald willen worden is dit ook mogelijk.
Het liefst horen we dit zo vroeg mogelijk, zodat we op dat tijdstip een andere kandidaat de kans kunnen geven om een les te plannen. Als je minimaal 48 uur van tevoren doorgeeft dat je niet kan, wordt de les niet doorberekend.
Je lesplanning maken we samen na iedere les, je kunt vooruitplannen zover als je zelf wilt. Je krijgt automatisch een mail met daarin de gemaakte afspraken. Geen afspraken kaartje, maar een altijd up-to-date planningsschema.

Een tussentijdse toets is een proefexamen dat plaatsvindt als je ongeveer 75% kan van wat er bij het praktijkexamen van je verwacht wordt. Tijdens dit proefexamen kun je een vrijstelling verdienen voor bijzondere verrichtingen (zoals parkeren en omkeren). Als je die vrijstelling krijgt, hoef je die verrichtingen dus niet meer te doen op het eerste praktijkexamen. Bovendien vertelt de examinator je wat je nog moet verbeteren voor het praktijkexamen.

Het praktijkexamen duurt ongeveer 55 minuten, dit is met een voorbespreking van ongeveer 10 minuten en een korte nabespreking. De rit duurt ongeveer 40 minuten. Hiervan is 15 min rijden op navigatie. Daarnaast worden er twee bijzondere manoeuvres gevraagd, de rest word je gewezen met aanwijzingen links of rechts. Alle facetten van het auto rijden komen aan bod. Het hoeft niet helemaal foutloos, het gaat om het totaalbeeld.

Heb je nog vragen?

Bel of WhatsApp +31613672214  of stuur een email naar info@rijschool-incontrol.nl. We doen ons best om binnen 24 uur antwoord te geven.